Advertising

  New programe muzikore videos

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/12/07

  Ermal Sela, është muzikant dhe koleksionist i veglave muzikore të të gjitha trojeve shqiptare. Ai deri tani ka grumbulluar instrumente muzikore nga më të ...

 • Download video...DOWNLOAD
  2016/11/19

  Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip Produced by EMRACOM Orkestrimi: Wirusi.

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/06/05

  RTP 1985 - PROGRAM MUZIKOR, TINGUJ BURIMOR

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/01/03

  http://top-channel.tv/programe/portokalli/

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/01/03

  http://top-channel.tv/programe/portokalli/

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/11/29

  Programi Festiv Labia 2019 Grupi LABIA Potpuri Mimoza Mustafa - E para e haremit Ryza Kajtazi - Hajde zemer Gili - Qikat Ganimete Abazi Ganja - Larg syve ...

 • Download video...DOWNLOAD
  2015/01/26

  TV OPOJA PROGRAM MUZIKOR INTRO.

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/03/19

  http://top-channel.tv/programe/portokalli/

 • Download video...DOWNLOAD
  2019/02/18

  Tema: Kaçinari prezanton projektin e tij të ri muzikor “All I want” dhe tregon vështirësitë e të qenurit artist rroku në Shqipëri Te ftuar: Gjergj Kaçinari ...

 • Download video...DOWNLOAD
  2018/04/02

  http://top-channel.tv/programe/portokalli/

 • latest news